Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Marija

Najbolj mi je všeč, ko dete ob dojenju tako spokojno zaspi, da veš, da je v tistem trenutku vse tako, kot mora biti. Vse je na svojem mestu, ničesar drugega ni kot to, kar je prav. Kolikokrat se je že zgodilo, da sem potem, ko mi je dete tako zaspalo v naročju, kar obsedela, ne da bi se ganila … Pa čeprav sem še malo prej načrtovala, kako bom to in ono pospravila/skuhala/naredila … a je vse to postalo v hipu povsem nepomembno! V takih trenutkih mi pomeni več, da obsedim in stisnem k sebi svoj mali veliki zaklad. Videti je tako mirno in zadovoljno - kakor angelček je!

Sicer pa dojenje ne koristi samo otroku, ampak tudi mamici. Dojenje je najcenejša in najboljša droga! Name deluje večinoma prav pomirjujoče, pa ne samo v udobju doma, tudi zunaj, v parku, misli kar odplavajo. Ni pa seveda ob vsakem dojenju tako, kot da bi se odprla nebesa; dostikrat gre pač za povsem navadno hranjenje.

 

Všeč mi je, ker lahko kjerkoli in kadarkoli zadovoljim otrokove potrebe.

Marija