Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Petra

Čeprav sem v prvi nosečnosti nosila dvojčka, sem že na začetku vedela, da ju želim dojiti. Ker sta prišla na svet dva meseca prezgodaj, so bili začetki zelo težki in ob črpalki za mleko je preteklo mnogo solz. Ko sem ju po mesecu dni prvič pristavila k prsim, sem imela občutek, da sem najsrečnejši človek na svetu. Ko so drobna usteca nežno objela mojo razboleno bradavico in se je čez mali obrazek razlil občutek blaženosti, sem končno začutila, da sem resnično postala mati. Da bi bil občutek sreče popoln, so na vsaki dojki sesala ena usteca.

Ta čudovit občutek prelivanja ljubezni smo skupaj doživljali do njunega 21. meseca, ko je svoj prihod oznanil še en sonček. To pot sem prijetne občutke dojenja doživela že nekaj minut po porodu in dojenje je steklo brez težav. Ker sem vedela, kako težko je lahko, sem bila neizmerno hvaležna za to nežno bitje, ki je se je tako zelo prisesalo na moje dojke. Trenutki dojenja so trenutki največje sreče v mojem življenju. In ko sem se vrnila v službo, sem bila vedno vesela, da še dojim, saj je bilo ob vrnitvi domov to prvi stavek ljubezni, ki je stekel med menoj in mojimi otroci.

 

Petra

Telefonsko svetovanje

  • Maja 069 969 856
  • Alenka 04/5741 415

  • Mateja 031/491 148