Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Donacije

Smo nepolitična, nereligiozna in neprofitna dobrodelna organizacija. Vse svetovalke smo prostovoljke in vse svoje delo v društvu opravljamo brez plačila. Obiski naših mesečnih srečanj, izposoja knjig in informacije, ki jih materam in družinam posredujemo osebno, po telefonu, prek interneta in po elektronski pošti, so vedno brezplačni. Ker včasih pri tem nastajajo stroški, ki jih težko pokrivamo, vas vabimo, da postanete naš donator ali podporni član/članica.

 
Letno članarino 10 evrov lahko kot prostovoljni prispevek vplačajo vsi, ki podpirajo in spodbujajo naše delo, ne le doječe matere. Članarine sprejemamo na srečanjih skupin za pomoč in podporo pri dojenju v Ljubljani, Radovljici, Ankaranu in Mariboru ali neposredno z nakazilom na bančni račun društva. Ker bi vas radi vpisali na seznam članic/članov in vam občasno poslali informacije o delovanju društva, vas prosimo, da nas o vplačani članarini prek bančnega računa seznanite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Se v društvo niste nameravali včlaniti, želeli pa bi nam pomagati s finančno donacijo? V društvu se vsake donacije zelo razveselimo, saj nam lahko dodatna finančna sredstva zelo pomagajo pri našem delu.

Članarino ali donacijo lahko nakažete na transakcijski račun pri Delavski hranilnici:
 
SI56 6100 00015638 978 
 
Pri nakazilih iz tujine boste potrebovali Swift kodo:
HDELSI22

S prostovoljnimi prispevki od članarin in donacij svetovalke pokrivamo stroške poštnin, tiskanja, fotokopiranja, denar porabljamo za nakupe najboljših knjig, ki so materam brezplačno dostopne za izposojo na srečanjih skupin. Nekoliko večja sredstva občasno porabimo za izobraževanje svetovalk na konferencah v tujini.

Dragocena donacija sta lahko tudi znanje in čas. Nekatere matere, ki so vsaj eno leto dojile vsaj enega otroka, se morda želijo preizkusiti kot svetovalke za dojenje. Če ste tudi vi pomislili na to možnosti in vas prostovoljno svetovanje privlači, povprašajte o možnostih. V Sloveniji nas je malo in vesele bomo novih moči.